Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - páncélszett és troll az új DLC-kben

|

A CD Projekt RED lerántotta a leplet a The Witcher 3: Wild Hunt héten megjelenő, két új letölthető tartalmáról. Trollok előnyben!

Hirdetés

A múlt héten Triss Merigold kapott új kosztümöt és egy új küldetés, a Scavenger Hunt: Wolf School Gear is elérhetővé vált, de a CD Projekt RED folytatja szent "ingyenes DLC-t mindenkinek" hadjáratát egy újabb misszióval és egy remekül megmunkált egyedi páncélszettel. 

A fejlesztők bejelentették, hogy a héten milyen bővítményekkel lesznek gazdagabbak a The Witcher 3: Wild Hunt játékosai. A sorban a 11. tartalom egy új küldetés, a "Contract: Skellige's Most Wanted", amelyben ha tippelnünk kellene, egy veszélyes trollt kell levadásznunk, míg a másik, szám szerint a 12. csomagban a "The Skellige Armore Set", vagyis egy új skelligei páncélszett kapott helyet. 

Ezenkívül minden DLC, amelyet korábban bemutattak, de még nem adtak ki minden platformra, ezzel a kollekcióval együtt érkezik majd. A következő két hétben még négy várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)