Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt mod - csinálj a lovadból zebrát

|

A The Witcher 3: Wild Hunt új modja lehetővé teszi, hogy a saját ízlésünkre szabjuk Geralt hűséges hátasát, Keszeget.

Hirdetés

Legyen bármekkora is a The Witcher 3: Wild Hunt és kiegészítőinek bejárható területe és legyen Ríviai Geralt bármennyire is szívós szörnyvadász, lova, Keszeg (a magyar fordításban, egyébként Roach) nélkül bizony sok lábbelit elszaggatott volna már, ezért ha mással nem is, egy modnak köszönhetően néhány skinnel egyedibbé tehetjük örökös útitársa kinézetét. 

A The Witcher 3: Wild Hunt modkészítő csomagja közel sem hagy akkora teret a moddereknek a kibontakozásra, mint a The Witcher 2-höz mellékelt RedKit, de különböző nyalánkságokkal így is változatosabbá varázsolhatjuk a játékmenetet. A Feradiera által készített új mod például Keszeg küllemét hivatott megváltoztatni különféle skinekkel, amelyek között vannak igazán kirívóak is: 

A "Keszeg stylistot" ide kattintva tölthetitek le, ha ez volt az, amit mindig is hiányoltatok a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)