Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt trailer - befutott az eddigi legbrutálisabb előzetes

|

Már korábban is tisztában voltunk vele, hogy Geralt nem ráolvasással harcol az ellenfeleivel, de a legújabb videóban sikerült összeválogatni a legvéresebb összecsapásait.

Hirdetés

Míg mi EndreMannal az élen továbbra is azon tűnődünk, hogy Geralt valós időben növekvő szakállának hatására egy vagy több példányt vegyünk az akciós játékból, addig a CD Projekt RED sem tétlenkedik és a minap kiadott PlayStation 4-es gameplay után máris megleptek minket egy újabb videóval. Monitor nem marad szárazon. 

A The Witcher 3: Wild Hunt szörnyeit már számos alkalommal szemügyre vehettük, de annál nem létezik durvább, mint amikor Rívai Geraltból bújik elő a bestia és az évtizedek során tökélyre fejlesztett technikáit alkalmazva földön koppanó test nélküli fejeket, messzi repülő végtagokat és halálsikolyokat hagy maga után. Erre világít rá a legújabb, első sorban felnőtteknek szánt The Witcher 3 trailer.

Már csak május 19-ig kell valahogy kibírnunk és már jön a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés. A legutóbbi előzetesünk megvolt már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)