Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - új területet és kalandokat tartogat a Devil's Pit mod

|

Egy új The Witcher 3 mod számos extra tartalommal bővíti a játék már amúgy is gazdag világát. Mintha csak egy nem hivatalos DLC lenne.

Hirdetés

Rengeteg ötletes és hasznos alkotást láthattunk már, amióta mod támogatást kapott a harmadik The Witcher játék, és most érkezett egy olyan, ami akár egy mini-DLC is lehetne, mert új tárgyakat és helyszíneket hoz a játékosoknak.

Hirdetés

SkacikPL alkotása többek között egy új játszható területet, húsz vadonatúj tárgyat, számos NPC-t, illetve bombákat és varázsitalokat is tartalmaz. A Devil's Pit egy elhagyatott bánya, ami már az alapjátékban is szerepelt, ám a moddernek köszönhetően bejárhatjuk azokat a barlangokat is, amelyekbe eddig nem engedett be a játék. Emellett pedig néhány régi ismerőssel is összefuthatunk...

A Devil's Pit modot innen tölthetitek le, aztán indulhat is az ismeretlen helyszínek felfedezése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)