Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - ennyit kell majd letöltened

|

Az a konzolos, aki nem lemezen szeretné megszerezni a The Witcher 3: Wild Hunt csodáját, bizony töltögetni fog, de talán nem olyan sokat, mint azt korábban hittük.

Hirdetés

Először is mindenki megnyugodhat: már egészen biztos, hogy itt a The Witcher 3 megjelenés a nyakunkon. Már csak az a kérdés, hogy aki digitálisan veszi meg a játék konzolos változatát, annak mennyi hely és idő kell majd, hogy nekivághasson a kalandoknak?

Nyilván ez konzolos sarkalatosabb pont, mint PC-n, ez a generáció ugyanis nem kényezteti sok tárhellyel felhasználóit, PS4-en pedig még bonyolultabb a tárhely bővítése, mint Xbox One-on, ami legalább a külső vinyókat is lekezeli. Korábban a játék nagyságát tekintve kb. 50-60 GB méretűre tippelték sokan (mi is) a letöltendő fájl méretét, most kiderült, hogy ennél elvileg kevesebbet kell majd szenvedni.

Az amerikai PSN-en 35 GB a letöltési méret, az Xbox One tulajokra alapból 25 GB adat vár, de a pletykák szerint ez telepítés után 30 GB-ra hízik. Az európai PlayStation Store még mindig 50 GB-ot mutat, most ez vagy még elavult adat, vagy az extra nyelvek opciói miatt (ami ugyebár az európai kiadásban adott) ilyen nagy, de azért az kemény, hogy 15 GB helyet foglal az ilyesmi. Már csak abban bízom, hogy a lemezes verzió gyorsan és könnyedén telepíti majd fel magát (nem úgy, mint a Dragon Age: Inquisition), és nem kell sokat várakozni, hogy elinduljon a kaland, mert én nem fogok várni egy percet sem, ha végre itt lesz a játék.

Ti mire és hogyan szerzitek meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)