Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - durva lesz a gépigény

|

Nem a The Witcher 3 lesz az a játék, amivel a végletekig feszítik a PS4 és az Xbox One képességeinek határait, de azért majdnem. PC-n sem jobb a helyzet.

Hirdetés

A CD Projekt RED nagyon készül már, a The Witcher 3 több lesz, mint „az új Witcher játék”. Most nem csak a sztorival és az alapvető játékmechanikai megoldásokkal készülnek odazúzni, de azt is meg akarják mutatni, hogy a játék alatt muzsikáló motor és az újgenerációs konzolok hogyan működnek együtt.

Marcin Iwinski, a stúdió alapítója nem csak a Cyberpunk 2077-ről beszélt a napokban. Az IGN-nek adott interjújában mesélt egy kicsit a játék PS4-es és Xbox One-os változatának fejlesztéséről. Állítása szerint a gépekben rejlő rengeteg energiát ugyan nem használják ki teljesen, de elég közel állnak hozzá. Nem is várjuk, hogy kimaxolják a lehetőségeket, még csak a generáció elején járunk, majd egy új The Witcherrel lenyűgözhetnek minket később.

„Nagyjából két és fél évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy a next-gen felé vesszük az irányt, úgyhogy sok időt töltöttünk el ezekkel a gépekkel, és mindhárom platformon [ideértve a PC-t] remek élményt kaptunk. A régebbi platformokon, név szerint az Xbox 360-on és a PS3-on fel kellett volna áldoznunk közel a felét annak, amit elképzeltünk.” - tette hozzá Iwinski.

És mi a helyzet a PC-s gépigénnyel? Erre a kérdésre nevetve azt felelte, hogy hamarosan elmondanak mindent, de érdemes már most elkezdeni fejlesztgetni a gépet.

A The Witcher 3: Wild Hunt még idén megjelenik, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban. Ennek persze mi nagyon örülünk, reméljük még többet tudunk meg hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)