Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - már 4 millióan vadásznak a szörnyekre

|

Harmadszor is rengetegen bújtak bele Ríviai Geralt bőrébe, a CD Projekt RED pedig szeretné megköszönni mindenkinek, aki hajlandó volt kicsit könnyíteni az orenes erszényén.

Hirdetés

A megjelenést követő 2 héten belül nem kevesebb, mint 4 millió The Witcher 3: Wild Hunt példány talált gazdára, ezzel Geralt lekörözte a Grand Theft Auto V két hetes eladási statisztikáit is.

Nem lepődünk meg túlságosan, hiszen a játék varázslatosra sikerült, ráadásul a fejlesztők próbálják kiküszöbölni a bentmaradt hibákat a folyamatosan érkező frissítésekkel. Marcin Iwiński, a CD Projekt RED társalapítója egy nyílt levélben mondott köszönetet azoknak, akik a játék valamilyen változatát megvásárolták.

„Május 19-e egy nagyon fontos nap volt számunkra. Megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt, azóta pedig folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket. Az utóbbi 3 évben keményen dolgoztunk nyílt világú szerepjátékunkon, és elképesztő, hogy mennyi gratulációt és elismerést kapunk a közösségtől. Nagyon meghatódtunk, hogy a játék szinte mindenhol 90 feletti értékeléseket kapott, a The Witcher 3: Wild Hunt egy megvalósult álom számunkra.

Megragadnám az alkalmat, és szeretnék köszönetet mondani annak a 4 millió játékosnak, aki beruházott a játékra, a rengeteg pozitív energiát arra fogjuk fordítani, hogy a közelgő kiegészítőkben felejthetetlen kalandokkal örvendeztessünk meg benneteket."

Mit szóltok? Szerintetek is megérdemli a sikert a The Witcher 3: Wild Hunt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)