Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - modderek készítik el a játék epilógusát

|

A The Witcher 2: Assassins of Kings modkészletével valósul meg a Farewell of the White Wolf, amely a The Witcher 3: Wild Hunt befejezése utáni eseményeket meséli el.

Hirdetés

A Soul Calibur VI-os vendégszereplését leszámítva Ríviai Geralt utazása hivatalosan véget ért, azonban az, hogy a CD Projekt RED nem is készít számára újabb kalandokat, az nem jelenti azt, hogy nem is lesznek. 

Hirdetés

A modderek ugyanis gondoskodtak róla, hogy Geraltot és barátait viszontláthassuk, méghozzá a The Witcher 3: Wild Hunt eseményei után játszódó "Farewell of the White Wolf" névre keresztelt epilógusban, amelyet a The Witcher 2: Assassins of Kings modkészletével készítettek el. Azért ezzel, mert lehetővé teszi a lelkes alkotóknak, hogy saját küldetésekkel, környezeti elemekkel és dialógusokkal mesélhessék el azt, ahogy a fehér farkas megállapodik és feleségül veszi Yennefert. Az alábbi videó a mod első húsz percét mutatja meg, amely még alpha változatban van, de már ennyi alapján is lenyűgöző munkát végeztek vele. 

A Farewell of the White Wolf már 2016 óta készül és ha minden a tervük szerint halad, akkor még idén elérhetővé válik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)