Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - felismeri a Witcher 2 mentéseit

|

Imádjuk, amikor egy komolyabb mennyiségű játékidőnek van utóélete, szerencsére ez a The Witcher 3: Wild Hunt esetében garantált. Nagyon komolyan veszik ezt a Skyrim trónfosztás dolgot.

Hirdetés

A GameStar The Witcher 3: Wild Hunt előzetes után már eltöprengtem azon, hogy mekkora veszélyben lehet a Skyrim, mivel a CD Projekt RED nyíltan trónfosztásra törekszik, de az E3 alatt látott The Witcher 3: Wild Hunt gameplay és az új infók fényében már komolyan úgy érzem, hogy itt óriási dolog várható.

Ehhez már csak hozzátenni tud az a tény, hogy a  játék felismeri majd a Witcher 2 mentést, annak hatása lesz a harmadik epizód történéseire. John Mamais executive producer így nyilatkozott: „Mivel PlayStation 3-ra nem készült el az előző rész, ezért szeretnénk megoldani egy olyan rendszert, ami a PS4 játékosok számára teremt egy egyedi karaktert". Tehát ha nem játszottunk korábbi epizóddal, akkor is lesz valami múltunk, ez majd még kiderül. A PC-sek viszont örülhetnek, ők hozhatják a mentést.

És még Geralt is visszatér majd később... csupa jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)