Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt belsőnézetben is gyönyörű

|

Skacikpl lassan egy éve finomítja a First Person modját, amivel egészen új élménnyé válik kedvenc RPG-nk.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt rengeteg más erénye mellett egy kifejezetten gyönyörű játék is lett, de lehet ezt még fokozni egy belsőnézetes moddal. Az alkotó, Skacikpl rengeteg munkát fektetett bele, amiért mi nagyon hálásak is vagyunk.

A modder finomított a FOV-on, és a fejkövetés is egészen jól működik már, bár mindkettő állítgatható, így a felhasználóra vannak bízva a finomhangolások. Mindettől függetlenül harcolni nem érdemes ebben a nézetben, mivel a The Witcher 3 harcrendszerét azzal a tudattal építették fel, hogy látod mi van a hátad mögött. Ez így nyilván elveszik. Utazgatni, felfedezni és a napsütésben fürödni ettől még lehet.

A telepítéshez szükséges infókat és fájlokat megtaláljátok a Nexus Mods oldalán. Érdemes lehet egyébként átböngészni Skacikpl többi alkotását is, olyan modokat készített még például, mint a fotózásban nagy segítséget adó Selfie Stick.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)