Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt mod - szeretnél belső nézetben lovagolni?

|

Ahogy beindult a nagyüzemi modkészítés, megjelent az első olyan The Witcher 3 mod, amivel Geralt szemszögéből láthatjuk az eseményeket. Már ameddig lóháton maradunk.

Hirdetés

Néhány külső nézetes játéknak jót tesz, ha belső nézetből is játszhatjuk, néhánynak nem, de a Witcher 3 világa így is, úgy is csodálatos.

A harc minden bizonnyal messze nem lenne tökéletes, ha egy mod segítségével közvetlenül Geralt szemszögéből látnánk (vagy legalábbis rengeteg munka lenne saját animációkat készíteni minden egyes mozdulathoz), viszont lovagolni insane0hflex modjának köszönhetően már lehet így. Mint ahogy azt az alábbi videóban is láthatjuk, egészen elképesztő, ahogy hősünk száguld, és annak ellenére, hogy házi barkácsról van szó, kis túlzással olyan, mintha a CD Projekt RED maga tette vona lehetővé a nézetváltást. A kamera kicsit magasan, valószínűleg Geralt fején van, de ez már részletkérdés.

Hogy tetszik? Szerintetek milyen lenne a The Witcher 3 belső nézetből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)