Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - már az első nap javulni fog a teljesítmény

|

A The Witcher 3: Wild Hunt nem ússza meg day one patch nélkül, de egyes vélemények szerint szüksége is lesz rá.

Hirdetés

Amennyiben utánanéztetek már, hogy milyen értékeléseket zsebelt be a The Witcher 3: Wild Hunt nemzetközi szinten, akkor jó eséllyel több helyen találkoztatok azzal a kifogásolni valóval, hogy további optimalizációra szorul a teljesítmény.

Ahhoz kétség sem fér, hogy sikeres lesz Geralt utolsó kalandja, viszont nem szabad elmenni amellett sem, hogy a játéknak szüksége lesz a megjelenés napján érkező tapaszra. A kritizálók külön részletezték, hogy a framerate ingadozás egyeseknél eszméletlenül zavaró volt harcok közben, másoknak viszont nem, de ettől függetlenül problémát jelent, hogy a játék ilyen téren nem produkál stabil értéket. Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit, és Twitteren közölte, hogy a day one patch javítani fogja a teljesítményt. 

Már csak pár nap van hátra a The Witcher 3: Wild Hunt indulásáig, amit mi is megünneplünk a következő GameNight keretein belül. Egyre nehezebb várni, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)