Hirdetés

Hivatalos: jön a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

|

Hosszú ideje pletykálták már egy teljes Witcher 3-kiadás érkezését, amit nem sokkal az utolsó kiegészítő kiadása után a CD Projekt is megerősített.

Hirdetés

Több alkalommal is kacsának bizonyult, hogy a CD Projekt a Witcher 3: Wild Hunt valamilyen teljes kiadásán dolgozik, de a második kiegészítő, a Blood and Wine megjelenése után egy hitelesebb forrásból került elő újra a pletyka.

Egy szemfüles gamer a játékok korhatári besorolását végző német hatóság weboldalán szúrta ki a Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Editiont, ami egyébként nem túl meglepő módon 18+-os besorolást kapott. De ez már annyira nem is fontos, hiszen erre a hírre reagálva a CD Projekt is kiadott egy közleményt, amivel megerősítették a kiadás létezését.

"A megjelenés óta kiadtunk két kiegészítőt, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t, amik új kalandokat adtak az egyébként is erős csomaghoz. A rengeteg ingyenes DLC és frissítés után, amik a játék kezelőfelületét és mechanizmusait is jelentősen megváltoztatták, sok gamer kérdezett minket, hogy dolgozunk-e valamilyen Game of the Year kiadáson. Boldog vagyok, hogy megerősíthetem - igen, folynak az előkészületek, hogy megjelenjen egy ilyen változat. A jövőben további részletekkel is szolgálunk, köztük a megjelenés idejével. Addig is szeretném megköszönni a támogatást a rajongóknak - elképesztőek vagytok!" - írta a játék fejlesztését vezető Konrad Tomaszkiewicz.

Feltételezhetően így ebben a kiadásban nem csak a két kiegészítőt kapjuk meg az alapjáték mellé, hanem megspóroljuk magunknak az ingyenes DLC-k és a rengeteg méretes patch egyenkénti letöltésének és telepítésének idejét is.

Van köztetek, aki erre a kiadásra várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)