Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - videón a szörnyek

|

Hogy, hogy nem, megint érkezett egy The Witcher 3 videó, amiben ezúttal a szörnyekről mesélnek nekünk érdekességeket a fejlesztők.

Hirdetés

A Witcher 3 játékidejének viszonylag nagy részét töltjük majd különböző ocsmányságok levadászásával, azonban aki csak ész nélkül csapkodná őket, valószínűleg hamar elvérzik.

„Ahhoz, hogy a legjobb szörnyvadásszá válj, először meg kell tanulnod, hogyan ismerheted ki ellenfeleidet” - hangzik el az alábbi videóban Damien Monnier vezető játékmenet tervező szájából. Könyvekből, legendákból, pletykákból tudhatjuk meg, hol találhatunk rá az épp levadászni kívánt szörnyekre, milyen rendszer szerint támadnak, mitől félnek, és ezek alapján nekünk kell kitalálni, hogyan lehet őket a leghatékonyabban elintézni. Geralt most már víz alatt is üldözheti célpontjait. Ha már eddig eljutottatok, a videót ne hagyjátok ki.

Pontban két hét múlva The Witcher 3 megjelenés, élezzétek a pengét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)