Hirdetés

Ezzel a moddal Geralt még Tony Hawkot is lenyomná deszkázásban

|

Évek óta várunk már egy jó Tony Hawk játékra, de ezek szerint igazából csak arra volt szükségünk, hogy Geralt kapjon egy új képességet.

Hirdetés

A Geralt of Rivia's Pro Witcher 3 mod egyetlen apró képességet, a csúszást használja ki, hogy élvezetesebbé tegye a barangolást a The Witcher 3: Wild Hunt világában. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy többünk elkezdje megtanulni a moddolás módszertanát.

Az hagyján, hogy Geralt ettől menőbben siklik, mint Tony Hawk valaha, de ráadásul a karakter elképesztő sebességgel képes így eljutni A-ból B-be. Ez főleg azért kellett, mert a modder Eutirion segíteni akart a játék gyorsutazásmentes végigjátszásában. Valljuk be: ez milliószor menőbb, mint bármilyen más módszer.

A szükséges fájlokat, és a telepítés módját megtaláljátok ezen a linken.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)