Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - a régi mentések nem működnek majd a GOTY kiadással

|

Ha azt tervezeted, hogy a már meglévő mentésedet a Complete kiadással folytatod, akkor van egy rossz hírünk.

Hirdetés

A The Witcher 3: Complete Edition egy nagyon csábító csomag, és ha még nem vetted meg egyik DLC-t sem, akkor nem nehéz kitalálni, hogy miért vonzó annyira. A gond ezzel az, hogy ez a csomag tényleg új játékosoknak készült. Ami egyébként elég logikus, ha belegondolunk, de nem árt tisztában lenni ezzel.

A játék egyik fejlesztője, Marcin Momot a játék hivatalos fórumán tudatta a közönséggel, hogy sajnos nem lesz majd átjárás a verziók között.

"A mentett állások konzolon nem lesznek kompatibilisek a különböző játékverziókkal (GOTY és sima), mivel a rendszer különböző termékként regisztrálja őket."

És hiába van olyan, aki nem akar digitálisan vásárolgatni DLC-ket, hanem inkább egyben ruházna be a GOTY élményre, neki sajnos határt szab a rendszer, amire a fejlesztők is szétteszik a kezüket:

"Ezzel sajnos mi nem tudunk mit csinálni."

A The Witcher 3: Complete Edition augusztus 30-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)