Hirdetés

Egy mod felturbózta a gwentet a The Witcher 3: Wild Huntban

|

Akár untátok a kártyázást a CD Projekt RED szerepjátékában, akár nem, ezt ki kell próbálnotok!

Hirdetés

Meglehetősen népszerű lett a The Witcher 3: Wild Hunt virtuális kártyajátéka, amelyre a stúdió ennek a sikernek köszönhetően később egy önálló játékot is fel tudott húzni, a mellékszálként megjelent kampányról, a Thronebreakerről már nem is beszélve. Azóta viszont nincs a helyzet magaslatán a Gwent, hiszen bár tartalmilag bővül, a csapat nemrég mégis kénytelen volt két változatát is kinyírni.

Hirdetés

Persze a The Witcher 3: Wild Huntban lévő lapzsonglőrködés mindig ott lesz a játékosoknak, egy modder, Majestic511 pedig gondoskodott róla, hogy megbolondítsa kicsit a CD Projekt RED receptjét. A Gwent Redux névre keresztelt mod alaposan átszabja a kártyázást: módosítja a kártyák értékét és effektjeit, így még kiegyensúlyozottabbá teszi a játékbeli rendszert. Nem titkolt célja az is, hogy még jobban megkülönböztesse egymástól a paklikat, valamint hogy még nagyobb fókusz kerüljön az ellenfelünk gyengeségeinek kiaknázására. Ennek érdekében több mint hatvan új kártyával is bővült a felhozatal, amelyeket kereskedőktől, kocsmárosoktól, jutalmakként, küldetésekért is megszerezhetünk.

A Gwent Redux modot ide kattintva tölthetitek le. Ha kipróbáltátok, mindenképp írjátok meg, hogy tetszett!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)