Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - részletesebb is lehetett volna a harcrendszer

|

A CD Projekt RED eredetileg azt tervezte, hogy hasonló mechanikával fűszerezi meg a játékmenetet, mint ahogy a Bethesda tette azt a Fallout játékokban.

Hirdetés

Már több mint három éve annak, hogy megjelent a CD Projekt Red legsikeresebb játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt, de most is folyamatosan a köztudatban van. A modderek lankadatlanul készítenek újabb modokat hozzá és alkalomadtán a fejlesztésről is hallhatunk új érdekességeket. 

Hirdetés

A hivatalos The Witcher Twitter oldal a franchise 11. születésnapja alkalmából tizenegy érdekességet posztol a játékokkal kapcsolatban, a kilencedik pedig különösen izgalmas. A fejlesztők eredeti terve szerint ugyanis egy úgynevezett Focus Mode is bekerült volna a játékba, amellyel Geralt láthatta volna a szörnyek belsejét, megcélozhatta volna a test egyes részeit és nagy pontossággal odaszúrhatott volna. Sajnos, mint tudjuk, ez a funkció végül nem került be a teljes játékba, de nem lett így kevesebb.

Hasonló megoldást láthattunk a Fallout játékokban (bár ott kívülről nézhettük a testrészeket) és a Sniper Elite szériában is a golyó becsapódásakor. Könnyen lehet, hogy a jövőben ezt is beemelik majd a modderek. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)