Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - már most rengeteg kiváló mod készült

|

A Witcher 3: Wild Hunt modolását nagyban megkönnyítette a fejlesztők által nemrég kiadott ModKit, a közösség tagjai pedig éltek a lehetőséggel, és már most nem kevés moddal készültek el a szerepjátékhoz.

Hirdetés

Egy hétnél nem sokkal több idő telt el a Witcher 3: WIld Hunt ModKitjének megjelenése óta, ami alatt ugyan a CD Projekt RED RPG-jét még nem alakították át teljesen a modderek, de már most jó néhány érdekes és hasznos modot telepíthetünk a játékhoz. A grafikai változtatások garmadája mellett a harcrendszert, és a játékbeli zsákmányunkat is megpiszkálhatjuk.

Bár a játék eredetileg sem éppen csúnya, a legnépszerűbbek talán a látványvilágot feltuningoló modok lesznek a Witcher 3 esetében is, kezdve rögtön az E3FX névre hallgató moddal, ami azokat az effekteket engedélyezi ismét, amiket a hírhedt 2013-as demó óta ki kellett vennie a CD Projekt RED-nek, olyan okok miatt, amiket nem láttak előre. Hasonlóan drasztikus változást okoz a látványban egyébként az is, ha a játék közben is azokat a fénybeállításokat használjuk, amiket az átvezetők közben alkalmaz a játék, köszönhetően a Cutscene Lighting Modnak.

Bár nem magával a grafikával babrál, szintén abban segít az Immersive HUD is, hogy teljes pompájában szemléljük a játékot, ami a játék kezelőfelületét csak akkor jeleníti meg, ha tényleg szükségünk van rá, egyébként elhalványít minden UI-elemet. Hasonló a célja a PhotoMode-nak is, ám a tökéletes screenshot érdekében nem csupán kimerevíthetjük a játékot, és megkereshetjük a tökéletes kameraállást, hanem a maximális hatás érdekében az időjáráson, és idő manipulálásával a napszakon is változtathanuk.

Vannak persze egészen random modok is, például a felfedezés kapcsán eltüntethetjük a pálya határait, és kinyithatóvá tehetjük az összes ajtót is. Ha a harcot szeretnénk feldobni, legyengíthetjük a sokak által túl erősnek tartott Quen varázslatot, de az egész rendszert is átalakíthatjuk, ha épp erre van kedvünk. Ha alaposabban körülnézünk a Witcher 3: Wild Hunt már most letölthető modjai között, olyan apróságokat is találhatunk, mint a What's For Dinner, amivel Geralt megtanul főzni, vagy az az érdekes mod, aminek hála valós tempóban telik az idő a játékban is. Izgalmas egyébként az Infection Mode is, amiben egy kis zombijárványt indíthatunk, aminek során az első fertőző lény minden áldozata szörnnyé alakul. Ezeken kívül rengeteg izgalmas modot találhattok már most a Nexusmods oldalán, de valószínűleg még ezeknél is durvább alkotások érkeznek majd a jövőben.

Nektek milyen mod hiányzik még a tökéletes Witcher-élményhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)