Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - hamarosan kész az első kiegészítő

|

A PAX Prime során jó hírekkel szolgáltak a rajongóknak a Witcher 3: Wild Hunt fejlesztői is, akik szerint az első kiegészítő hamarosan elkészül, de egy másik izgalmas bejelentéssel is készülnek a jövőben.

Hirdetés

Nem kell kizárólag a modokra hagyatkoznia a játékosoknak, hogy még több játékidőt húzzanak ki a Witcher 3-ból, ugyanis gőzerővel készül a szerepjátékhoz érkező két kiegészítő. Ráadásul a csapat egyik tagja azt is elárulta, hogy nem csupán a Heart of Stone kapcsán szolgálnak majd izgalmas hírekkel.

A CD Projekt részéről Travis Currit hintett el néhány érdekességet a hétvégén megrendezett PAX Prime ideje alatt. Elmondása szerint az első kiegészítő, a Heart of Stone "már majdnem elkészült, nagyon szépen alakul." Ez persze nem annyira meglepő, tekintve hogy még októberben megjelenik a több mint tíz órányi új tartalom. Currit viszont azt is meglebegtette, hogy egy fontos újdonságra számíthatunk a Witcher 3: WIld Hunt egyik meglepetésének számító kártyajátékkal, a Gwenttel kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy kiadják-e önálló játékként is a Gwentet, csak annyit mondott, hogy ezt továbbítják a fejlesztőcsapat felé, de mindenképeen számíthatnak "jó hírekre" a kártyajáték rajongói.

Mit gondoltok, mire számíthatunk a Gwent kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)