Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - a kiegészítők majdnem akkorák lesznek, mint a Witcher 2

|

Nem aprózzák el a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése után kiadott tartalmak gyártását sem a CD Projekt RED-nél.

Hirdetés

A CD Projekt RED eltökélte, hogy megmutatja a játékipar egészének, hogyan kell hosszú távra is megtartani a rajongókat, így a Witcher 3: Wild Hunt nem csupán a 16 ingyenes DLC-vel láncolja magához a rajongókat, hanem a tervek szerint a két kiegészítő is hosszú órákra a képernyő elé szegez majd minket.

A játék rendezője, Konrad Tomaszkiewicz mesélt arról, hogy a Hearts of Stone és a Blood and Wine nagyjából annyi játékórát tartalmaz majd, mint a Witcher 2. "A kiegészítőkben mindent megtalálsz, amik az alaptörténetet teljessé tették - új átvezetőket, karaktereket, tárgyakat és Gwent kártyákat, és még rengeteg mást. Elég hosszúak lesznek. Az első kiegészítő nagyjából 10 óra lesz, a második pedig nagyjából 20" - kezdte Tomaszkiewicz, de szerinte ezek óvatos becslések a Witcher 3 kiegészítőivel kapcsolatban.

"Úgy gondolom, hogy még nagyobbak is lehetnek. Mindig így megy, ha órában tervezünk hosszt, kétszer olyan hosszú lesz, de inkább nem ígérek semmit egyelőre. De így is, ha összeadod ezt a tíz és húsz órát, és a Witcher 2-höz hasonlítod, majdnem elérik a Witcher 2 hosszát" - folytatta a rendező. A Wicher 3: Wild Hunt első kiegészítője egyébként még idén ősszel kijön, a második csomagra viszont 2016 első negyedévéig várnunk kell.

Ti végigvittétek már az alapjátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)