Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Killing Monsters trailer

|

Megérkezett az új The Witcher 3 trailer! Szörnygyilkolás, hősies harc és egy szakállas Geralt. Epic!

Hirdetés

Tegnap a CD Projekt beharangozta, hogy a mai napon láthatunk egy újabb The Witcher 3: Wild Hunt trailert, és tartották is magukat az ígéretükhöz.

A legújabb The Witcher 3: Wiild Hunt trailerben egy megviselt Geraltot láthatunk, aki egy - feltehetően boszorkánysággal vádolt - nőt ment meg az akasztástól és egy egész csapatnyi őrt kaszabol le. Nagyon látványos képsorok, de nem is vesztegetnék rá több szót, nézzétek meg a videót. 

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenéséig még sajnos elég sokat kell várnunk, viszont ha a CD Projekt hasonló látványos videókkal és képekkel tartja bennünk addig a lelket, akkor valahogy majd csak átvészeljük. A The Witcher 3 trailer mellett egy új aloldal is nyílt a hivatalos honlapon, ami sok extrát és a tegnap említett ajándék képeket és zenéket is tartalmazza.

Hogy tetszett az előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)