Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - launch trailer indít minket útnak

|

Sok The Witcher 3 trailerre mondtuk már, hogy az a leghangulatosabb, de a launch trailerben tényleg minden van, ami miatt remegve várjuk a holnapi megjelenést. Muszáj megnézni.

Hirdetés

Reggel jött az e-mail, hogy kellene tartanunk egy megbeszélést (tök más okból), melyre Mocsy és Chava villámgyorsan, nagyon hasonlót válaszolt: „holnaptól a hét további részében nem vagyunk bent a szerkiben”.

Az online sajnos nem úgy működik, mint a print, nálunk nincs megállás, de ezen majd talán egy másik cikkben vagy egy videóban siránkozunk. Most, miközben szegény kollégákat sajnáljuk, akik nyilván betegség miatt kénytelenek otthon maradni, a Witcher 3 gyönyörű, de nem veszélytelen világába képzeljük magunkat. A launch trailerben, mint magában a játékban is, több a dráma mint az öröm, de az őszhajú herceg azért segít egy hölgynek kényelembe helyezni magát, bizonyára pusztán kedvességből. Máskor meg valaki le akarja vágni a saját fülét. Szóval ja, lesz itt minden, mint a búcsúban. 

Ne feledjétek, pénteken The Witcher 3 launch party, gyertek el és próbáljátok ki a játékot minden platformon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)