Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - minden idők legjobb értékelését kiérdemlő PC-s játéka lett

|

A CD Project RED szerepjátéka a Metacritic ranglistája szerint a legjobb értékelést kapta a PC-s tábortól, amióta a PC-s tábor csak játékokat értékel.

Hirdetés

A Metacritic rajongói rangsorán eddig az első helyet a Portal foglalta el. A forradalmi puzzle FPS nem csak kiváló játékmenetével, de egy hátborzongató sztorival is elvarázsolta a játékosokat. Most viszont új király érkezett a trónra a The Witcher 3: Wild Hunt szerepében.

A CD Projekt RED sikerjátékát minden platformra veszik, mint a cukrot, így az egyértelműnek tűnik, hogy a játékosok szívét már megnyerte. A kritikusok is nagyon jól fogadták a programot, így nem annyira meglepő, hogy ez az első játék az elmúlt 6 évben, ami felküzdötte magát a PC-s címek Top 30-as listájára.

Sőt, jelenleg már a rajongói értékelések között 9,3 ponttal az első helyet is magénak tudhatja. Ez persze nem is olyan meglepő, hiszen a The Witcher 3: Wild Hunt a megjelenés utáni DLC csomagokkal csak még jobb lett. Ti is megvettétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)