Hirdetés

The Witcher 3 - ez a mod visszaállítja az E3-as bemutatóban látott menüket

|

Aki jobban szerette a 2014-es demóban látott dizájnt, az néhány perc alatt cserélheti magának.

Hirdetés

Egy kis moddercsapat úgy érezte, hogy a 2014-es E3-on látott demóban megjelenő felhasználói felület sokkal jobban illik a The Witcher 3: Wild Hunt stílusához, mint az, ami végül a kiadott verzió részét képezte.

Hirdetés

Hosszas melóval újraalkották a teljes UI-t, így menüktől a térképeken át minden a régi megoldást tükrözi. Ez olyannyira igaz, hogy még a szörnyek szintjét sem láthatjuk. Az egyetlen indikátor a veszélyre a pirosra festett név lesz.

A mod telepítése viszonylag egyszerű. A fájlok letöltése után csak mindent át kell húzni a játék könyvtárába, át kell írni egy settings fájlt és kész is. A pontos leírást és a szükséges csomagot itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)