Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - hivatalosan is modolhatsz csillámpónit a kádba

|

A CD Projekt RED meglépte a modderek álmát, és megjelentette a hivatalos csomagot, amivel már szabadon lehet alkotni.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése óta jönnek kisebb nagyobb módosítások. Volt ami megnövelte a cipelhető tárgyak mennyiségét vagy több aranyat bízott az árusokra, hogy legyen kinek eladnotok a cuccaitokat.

A fentiek inkább praktikus, mint mókás dolgok voltak, de szerencsére a CD Projekt RED is meglátta a lehetőséget a Witcher 3 modolásában, és kiadott egy hivatalos MODkit csomagot, amit már le is lehet tölteni. A készlet tartalmaz egy dokumentációt és egy próba modot is, de igazából csak akkor tudjuk majd meg a kit határait, amikor majd kitanulják azt a mesterek.

Látva, hogy a Skyrim mekkora sikereket ért el a modding közösségben nem csodálnánk, ha a Witcher 3-ba is rengeteg új tartalom érkezne a következő hónapokban a rajongók munkájának köszönhetően. A készletről részletes leírást a NexusMods oldalán találtok.

A kérdés tehát adja magát: ti milyen modot várnátok a The Witcher 3: Wild Hunt-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)