Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik?

|

A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt az egyik legjobb szerepjáték, kihagyhatatlan élmény, azonban ezidáig csupán a nagyobb platformok tulajdonosai részesülhettek benne, a gyengébb hardverrel rendelkező Nintendo Switchen még nem tette tiszteletét Ríviai Geralt utolsó története. Ez hamarosan változhat. 

Hirdetés

A ResetEra bukkant rá, hogy az ázsiai áruházon, a Taobaón keresztül több eladó is listázta a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Editiont Nintendo Switchre, méghozzá dobozképpel együtt, a mellékelt információk szerint pedig szeptemberben számíthatunk a megjelenésére. 

Mivel a CD Projekt RED szerepjátéka meglehetősen hardverigényes, ezért kezeljük ezt egy hatalmas kérdőjelként, viszont ha már az ősz elejére pletykálják, akkor talán az E3-on hallunk a portról. Örülnétek neki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)