Hirdetés

Még javítani fogják a The Witcher 3 Switch verzióját

|

A Saber Interactive még nem fejezte be a játék finomítását, ezért rövidesen egy tapasszal jelentkezik.

Hirdetés

Kisebbfajta csoda, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt játszható a Nintendo hibrid konzolján. Persze nem olyan mutatós, mint a többi platformon, de a játékélmény kifogástalan, ennek köszönhetően pedig számtalan boldog Switch tulajdonos markolta fel a portot. A fejlesztésért felelős Saber Interactive azért még szeretne javítani rajta, csak nem tudjuk, hogy hogyan.

Hirdetés

A stúdió hivatalos Vkontakte profilján megerősítették, hogy készül egy frissítés, de nem részletezték, hogy mi kerül bele, sem azt, hogy mikor érkezik. Reményeik szerint hamarosan megjelenik majd, de ennél többet nem fűztek a bejelentéshez.

Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki még a The Witcher 3-ból. A játék most hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően a leárazásoknak, és a meglehetősen jól sikerült The Witcher Netflix sorozatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)