Hirdetés

Most Geralt hangja cukkolta a rajongókat a Witcher 3 switches portjával

|

Lehet, hogy csak a vicc kedvéért csinálta, de egyre többször kerül említésre ez a lehetséges átirat.

Hirdetés

Néhány napja röppent fel először a pletyka (egy Taobao nevű üzlet listázása miatt), hogy készül a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch-es verziója. Hivatalos kommentár azóta sem érkezett a dolog kapcsán, de Doug Cockle tweetelt a témáról.

Hirdetés

A Geraltot megszólaltató szinkronszínész egy switches dobozkép mockuphoz szólt hozzá, és egy kacsintós smiley társaságában megkérdezte a követőit, hogy mit szólnának ők egy porthoz.

Nyilván ez nagyon messze van egy hivatalos megerősítéstől, de minél több szó esik a dologról, annál valószínűbb, hogy előbb-utóbb befuthat egy hivatalos bejelentés is. Simán lehet, hogy tényleg készül a cucc, és már a Nintendo E3-as bemutatóján hallani fogunk róla. Ti mit szólnátok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)