Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - gigantikus csata már az első másodpercekben (videó)

|

Pénteken mutatják majd be a The Witcher 3: Wild Hunt felvezető képsorait, de hogy egy kicsit húzzák az agyunkat, az első néhány másodpercet már most közzétették.

Hirdetés

Vészesen közeledünk az év végéhez, amelyből nyilvánvalóan következik, hogy hamarosan 2014 legrangosabb díjait is kiosztják majd az arra érdemes játékoknak és stúdióknak. A sort a Golden Joystick Awards nyitja pénteken, és bár a novemberben illetve decemberben megjelenő játékok ebből kimaradnak, így sem lesz könnyű győztest hirdetni.

A CD Projekt RED teaser oldala a múlt héten ütötte fel a fejét, de nem sokkal később kiderült, miben is sántikálnak a fejlesztők. A csapat bejelentette, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt nyitó képsorait a Golden Joystick Awardson mutatják majd be, amelyből kiderül majd a játék központi története is.

A CVG-nek köszönhetően azonban nem kell péntek estig várnunk, hogy ízelítőt kapjunk a trailerből, ugyanis nyilvánosságra hoztak egy igencsak rövid, de annál ütősebb trailert. A The Witcher 3: Wild Hunt egyébként a legjobban várt játékok közt indul a díjátadón, ahol nálunk a trailer után máris feljebb lépett.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)