Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - komoly frissítés készít fel a kiegészítőre

|

A Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine futtatásához elengedhetetlen lesz az 1.20-as patch telepítése, de sok más javítást is a frissítésbe zsúfolt a CD Projekt RED csapata.

Hirdetés

A készítők mindent megtettek, hogy felspanoljanak minket a Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine megjelenésére, de szerencsére nem csak a marketingesek készültek a kiegészítő rajtjára. A játék ugyanis még most is rengeteget javul technikai téren is, köszönhetően az 1.20-as frissítésnek.

Így a játékosok egy részénél előforduló bugok hadát kijavították a fejlesztők, többek között a fáklyát tartó őrök animációjával kapcsolatos hibákat és a PS4-en nem megfelelően megjelenő víztócsákat is helyrehozták. Nem csak bugokat javítottak, hanem például még átláthatóbbá tették a játék inventory-rendszerét, egy hasznos könyv segítségével megkönnyítették a Gwent-kártyák összegyűjtését, a harci kihívások szerelmeseinek pedig lehetővé tették, hogy a hozzájuk képest alacsony szintű szörnyeket erősebbé varázsolják. Ezek mellett tényleg seregnyi változtatás történt, ezeket itt gyűjtötte össze a CD Projekt csapata. A patch már mindegyik verzióhoz megjelent, arra viszont készüljetek fel, hogy telepítése platformtól függően 10-15 GB adat letöltésével jár majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)