Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - az új update elhozta a PS4 Pro támogatást

|

Akinek még nem volt szerencséje a The Witcher 3-hoz PlayStation 4-en vagy esetleg újrajátszaná jobb teljesítménnyel és látványosabban, az mindenképpen telepítse a frissítését.

Hirdetés

Noha a The Witcher 3: Wild Hunt már jó ideje megjelent, mégis gőzerővel zakatol tovább a franchise. A Gwent újabb eseményt kapott, dokumentumfilm készül a fejlesztésről és ne feledjük azt se, hogy a CD Projekt RED azóta is folyamatosan frissíti a játékot. Most éppen egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, már ami a Sony konzolját illeti.

Hirdetés

Az 1.50-es patch komolyabb hibákat ugyan nem javít, viszont felszabadítja a PlayStation 4 Próban rejlő pluszt a The Witcher 3-hoz és annak kiegészítőihez, aminek köszönhetően látványosabban (4K-s felbontással, HDR támogatással) vadászhatjuk a szörnyeket, valamint az 1.51-es javítással a stabilitás is javult - erősítette meg a csapat képviselője. 

Természetesen az Xbox One X sem fog kimaradni mindebből: a konzol november hetedikei megjelenése után, de még év vége előtt azt az update-et is megkapjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)