Hirdetés

The Witcher 3 Wild Hunt PC - minimum és maximum összehasonlítás (videó)

|

Ha PC-n fogod megvenni a The Witcher 3: Wild Huntot, akkor bizony érdemes megnézni ezt a videót, amiből kiderül, hogy milyen különbségek vannak a minimum és a maximum grafikai beállítások között.

Hirdetés

Már az egész játékvilág a várva várt The Witcher 3: Wild Hunt megjelenésre élezi magát. Órákban mérjük már az időt a megváltásig.

Addig is viszont érdemes megnézni, hogy mire lesz képes a CD Project játékának PC-s verziója. A PC Games Hardware készített egy videót, amiben összehasonlítja a The Witcher 3: Wild Hunt grafikáját minimum és maximum beállítások mellett. A srácok egy GTX 980-as videokártyával súlyosbított 3,3 GHz-es i7-esen teszteltek, ami megfelel a The Witcher 3 gépigénynek.

Közben egyik olvasónk talált még egy hasonló témájú videót. (Köszi, Grant Lee)

Azt már tudjuk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt egy hatalmas játék, ami több száz órányi szórakozással kecsegteti a játékosokat, illetve a CD Project azt is elárulta, hogy a teljesítménybeli problémákat már a Day One Patch-csel orvosolják majd. Hamarosan olvashatjátok majd a The Witcher 3: Wild Hunt tesztünket a GSO-n, illetve egy belemenősebb beszámolót a GameStar következő számában.

Ha szeretnétek megnyerni a The Witcher 3: Wild Huntot az általatok megadott platformra, akkor mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a május 22-i GameNightra, ahol a többek között a játék megjelenését is együtt ünnepelhetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)