Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - tölthető az Nvidia driver

|

Holnap érkezik az év egyik - ha nem a - legnagyobb RPG kalandja, a The Witcher 3, az Nvidia pedig kieresztette friss driverét, amit kimondottan a játékhoz készített.

Hirdetés

Már csak órákra vagyunk attól, hogy belevághassunk a The Wicher 3: Wild Hunt nyújtotta izgalmakba, de a PC-seknek erre azért rá kell készülniük. Az Nvidia kártyával rendelkező felhasználók már kicsit nyugodtabb szívvel csattogtathatják majd a kardokat.

Az új Game Ready driver segít a kártyáknak a lehető legszebben megjeleníteni minden textúrát, és csökkenti az esetlegesen felmerülő problémák számát. Még egy csinos kis videót is kaptunk, hogy tudjuk, mennyivel jobb is azoknak, akik telepítik a programot.

Az AMD felhasználóknak a CD Projekt RED azt tanácsolja, hogy ha bármilyen problémával találkoznak, elsőként az Nvidia HairWorks technológiáját kapcsolják ki, mert bár az AMD kártyák megbirkóznak vele, a teljesítmény jelentősen csökken. Várjuk az AMD driverét is, hamarosan az is befuthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)