Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - még sosem láttad ilyen gyönyörűnek

|

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a legmagasabb beállítások mellett futtassa a The Witcher 3: Wild Huntot, de aki igen, annak lélegzetelállító élményben lesz része.

Hirdetés

A CD Projekt RED legújabb üdvöskéje, a The Witcher 3: Wild Hunt ugyan konzolokon is igen mutatósra sikerült, ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a játékból, bizony egy PC-re lesz szükségünk. Nem is akármilyen PC-re, hiszen ha mindent a legmagasabb értékre állítunk, akkor rövid időn belül elkezd könyörögni a fém.

Az alábbi képeket egy rspc nevű felhasználó készítette, akinek nemcsak a gépe van meg ahhoz, hogy ultrán futtassa a The Witcher 3: Wild Huntot, hanem remek érzéke is a megfelelő panorámaképek elkészítéséhez. Az alábbi panorámaképek jól mutatják, mennyire gyönyörű is ez a játék.

 

A CD Projekt RED elképesztő részletességgel alkotta meg meg Geralt kalandjának lezáró fejezetét, ezeken a képeken pedig olyan apróságokat is észrevehetünk, amelyek egyébként talán fel sem tűnnek. Az eredeti képekért látogassatok el erre az oldalra, ahol egyébként több tucat hasonló alkotás vár még rátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)