Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - jön a PS4 Pro és Xbox One X patch

|

Kiderült, hogy az Xbox One X mellett a PlayStation 4 Pro változatot is feljavítja egy kicsit a CD Projekt Red.

Hirdetés

A Microsoft E3-as sajtókonferenciája közben derült ki, hogy több másik játék mellett a The Witcher 3: Wild Hunt is kap egy javítást, amivel ki tudja hozni a maximumot az Xbox One X-ből. Most kiderült, hogy ezzel egyidőben a PlayStation 4 Pro változatára is készül egy hasonló patch, annak ellenére, hogy erről már lemondtunk korábban.

Tavaly a CD Projekt Red még úgy nyilatkozott, hogy a Cyberpunk 2077 és a Gwent miatt nem vállalják be a PlayStation 4 Pro javítás elkészítését, mert nincs rá elég erőforrásuk, de úgy tűnik, ahogy azóta mégis sikerült megoldaniuk, ugyanis a csapat az Xboxos bejelentést követően megerősítette a Twitteren, hogy készülnek valamivel a PS4 tulajok számára is.

Az egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen újdonságokat fognak tartalmazni ezek a javítások (talán a 4K azért borítékolható), mint ahogy azt sem, hogy pontosan mikor jelennek meg, de kíváncsian várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)