Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt és az ő 4K-s szakálla

|

A CD Projekt RED megmutatta, hogy mire is képes a játék a maximumon. Már most elsírták magukat a szerkesztőségi gépek.

Hirdetés

A suttogás, amit a hátad mögül hallasz, az több milliárd PC, ahogy épp a The Witcher 3: Wild Hunt 4K-s felbontásától rettegnek. A játék motorja képes lesz arra, hogy ezt megoldja, de a gépeink már kevésbé.

Mivel a legtöbb földi halandónak valószínűleg az aknakeresőt sem lenne egyszerű 4K-ig húznia, a CD Projekt RED volt olyan kedves és képekben mutatta meg, hogy nagyjából hogyan is néz ki majd ekkora felbontásban a csoda RPG.

Ha téged a látvány annyira nem köt le, akkor javasoljuk, hogy kukkants bele a 10-én érkezett, majdnem öt perces játékmenetet bemutató trailerbe. A CD Projekt RED mindent megtesz, hogy hosszú időre a játék elé szegezzen bennünket, és bár gyönyörű lesz a látvány, nem az lesz a legnagyobb fegyvertény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)