Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - átalakul a harcrendszer

|

Egy újabb The Witcher 3: Wild Hunt interjú érkezett, amiben a játék vezető játékmenet-dizájnere beszél a harcrendszerről és az új jelekről.

Hirdetés

Már a The Witcher 3: Wild Hunt előzetesünk elég okot adott arra, hogy remegő térdekkel várjuk a játék megjelenését, de a CD Project hetente mond valami olyat, amitől még kínkeservesebbé válik a várakozás.

Most a harcrendszerről beszéltek a fejlesztők és elmondták, hogy kezdetben Geraltnak öt mágikus Jel (sign) áll majd rendelkezésére, továbbá két egymástól teljesen eltérő harcmodort és 96 különböző harci animációt is láthatunk majd a játékban. A Witcher 3 vezető játékmenet-dizájnere, Maciej Szczesnik elmondta, hogy a varázslás módja is megváltozik, aminek köszönhetően megduplázódik majd Geralt varázslatainak a száma. Ezeket az alternatív varázslatokat a játékmenet során szerezhetjük majd meg, de ne úgy gondoljunk rájuk, mint a meglévő spellek erősebb változatára, mert itt ennél többről van szó.

"Vegyük példának az Aard-ot" - magyarázta Szczesnik "Alapból ez a Jel egy telekinetikus lökéssel megbénítja vagy távolabb taszítja az ellenfeleket. Idővel viszont a játékosok megszerezhetik a másodlagos verzióját, amivel ha nyomva tartják a gombot, akkor egy egész hullámot engedhetnek útjára, ami az összes közeli ellenséget ledönti a lábáról. Hasonló megoldások vannak a többi Jelnél is."

Ezt egyébként megtalálhatjátok a kiadott The Witcher 3: Wild Hunt gameplay trailerben is, ha ügyesek vagytok. Ahogy azt már a Witcher játékokban megszokhattuk, Geraltnak több különböző harcmodora is lesz, amikből 96 új karakteranimációt kapunk majd a harmadik részben. A játék harcrendszeréből a CD Project kivette a QTE-ket és a Szczesnik nem győzte hangsúlyozni, hogy milyen fontos szerepe lesz a védekezésnek a csaták során. 

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése sajnos átcsúszott 2014-re, de akkor PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is érkezik. Nektek eddig mi a véleményetek? Ki nyeri majd az RPG-k csatáját, a Dragon Age Inquisition, vagy a The Witcher 3: Wild Hunt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)