Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - így olyan, mint egy PS2-es játék

|

Kis költői túlzással kijelenthetjük, hogy a megfelelő eszközök segítségével a The Witcher 3: Wild Hunt egy kenyérpirítón is futtatható. Mutatjuk a bizonyítékot.

Hirdetés

Nem akarunk megtéveszteni senkit, a The Witcher 3: Wild Hunt legmagasabb grafikai részletesség mellett azért igényli az erőteljes konfigurációt. Az elképesztő skálázhatósága viszont megdöbbentő eredményeket tud produkálni.

Errő ti is meggyőződhettek a LowSpecGamer YouTube oldalán található videóból, ugyanis néhány külső program használatával sikerült annyira visszafogni a grafikát, hogy a következő összeállításon is elszaladgáljon a játék.

ProcesszorDual-core 1.7 GHz Intel Core i7-2637M

Memória8 GB DDR3

VideókártyaNVIDIA GeForce GT 540M

Az már ugyan más kérdés, hogy meg tudjuk-e emészteni az ilyen mértékű vizuális minőségromlást, de könnyen lehet, hogy valaki úgy van ezzel, hogy a nagyon ronda szörnyvadász is jobb a semminél. 

Természetesen ennél a játéknál nem a grafika a lényeg, de azért kíváncsiak vagyunk, hogy ti játszanátok-e így a játékkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)