Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - szenvednek a fejlesztők?

|

Egy névtelen forrás szerint komoly problémák vannak a CD Projekt RED-del és a The Witcher 3: Wild Hunttal. A fejlesztő válaszol.

Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt fantasztikusan néz ki és emiatt természetesen rengeteg rajongó várja a februári megjelenést. A CD Projekt RED a múltbéli megnyilvánulásai miatt egy nagyon "játékosközpontú" stúdiónak tűnhet, de egy névtelen NeoGAF felhasználó szerint messze nem ez a helyzet.

A névtelen fórumozó szerint a fejlesztők többnek akarják mutatni a játékot, mint ami valójában. "A Witcher 3-mal kapcsolatos átverés már a bejelentés napján elkezdődött. A PR csapat nagyon felfújja azt a játékot, ami valójában nem is létezik, a fejlesztők pedig brutális mennyiségű órákat dolgoznak több mint egy éve" - írta a titokzatos illető, majd hozzátette: "mindenki valami varázslatos stúdiónak állítja be a CD Projekt RED-et, akinek a játékosok a legfontosabbak. Hidd el, ez nem így van".

Többekben felmerült, hogy ki is ez az illető, és honnan tudja mindezt a CD Projektről, de az egyik NeoGAF admin azt mondta, hogy utánanéztek, ezért valószínűleg nem egy külsősről van szó. 

A fejlesztőstúdió kommunikációs vezetője, Michał Platkow-Gilewski elmondta, hogy ugyan nem szoktak pletykákra és spekulációkra reagálni - főleg akkor nem, ha névtelen az illető -, de szerinte éppen elég, ha az emberek megnézik a The Witcher 3: Wild Hunt eddig megjelent videóit és képeit. "Ha nem vagy meggyőződve a The Witcher 3 minőségéről, nézd meg a 35 perces játékmenet videót, vagy kérdezz meg bárkit, aki az E3-on, a Gamescomon, a San Diego Comic Conon kipróbálta, és döntsd el magad" - írta Platkow-Gilewski. 

A CD Projekt RED a dolgozók túlhajtásával kapcsolatos megjegyzésre nem válaszolt, ezért nem tudjuk, hogy igaz-e a pletyka, miszerint "crunch"-olnak (irreálisan sok órát dolgozni, hosszú időn keresztül) a fejlesztők.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)