Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - kiderült, mit titkoltak a fejlesztők

|

Hétfőn egy különös teaser oldal jelent meg, ami azt sugallta, hogy valami nagy The Witcher 3: Wild Hunt bejelentés készülődik. Mára megtudtuk, miért volt a nagy titokzatoskodás.

Hirdetés

A hét elején arról is írtunk, hogy a fejlesztők állítólag szenvednek, miközben a The Witcher 3: Wild Huntot fejlesztik, de mivel ez csak egy kósza pletyka egy névtelen fórumozótól, most inkább azokkal a dolgokkal törődünk, amiket hivatalos, megbízható forrásból hallunk.

Hétfőn jelent meg a „The Trail” teaser oldal a Witcher sorozat hivatalos oldalán, akkor még csak halvány elképzelésünk volt arról, hogy mit készül bejelenteni a CD Projekt Red. Végül kiderült: a „The Trail” a The Witcher 3 intrójának (vagy nyitó animációjának, ahogy tetszik) fedőneve, amit egy hét múlva, október 24-én, a Golden Joystick Awardson mutatnak be. A videó előrevetíti, hogy miről szól majd a fő sztorivonal, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok, mindenképp nézzetek vissza. Addig is látogassatok el az oldalra, ahol két új háttérképet is találtok. A The Witcher 3-at a „Leginkább várt” játékok kategóriájában jelölték, és bár jó eséllyel indul, vannak a jelöltek között olyan címek, amik lenyomhatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)