Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt találkozása a Trónok Harcával

|

A Game of Thrones legfélelmetesebb karaktere szerepet kap a The Witcher 3: Wild Huntban. Vajon kiről van szó?

Hirdetés

A CD Projekt bejelentette, hogy a Trónok Harca egyik legjobb karakterét is beválogatták a The Witcher 3: Wild Hunt szereplőgárdájába.

Tywin Lannister, a kíméletlen katona, számító stratéga és kérlelhetetlen apa a Game of Thrones egyik legjobban megformált karaktere és nagyban köszönhető Charles Dance zseniális színészi játékának. A CD Projekt büszkén közölte, hogy Dance is szerepelni fog a The Witcher 3-ban, ő lesz Nilgaard uralkodója, Emhyr var Emberei.

Ha emlékeztek, a Witcher 2 végén Nigaard megszállta északot és a The Witcher 3 idejében még mindig az uralmuk alatt tartják azt a területet, amit csak a Senki Földjeként emlegetünk. Ha a legidősebb Lannister az, akit Geraltnak majd le kell győznie és a karakter bármennyire is hasonlít a Trónok Harca nagy hatalmú családfőjére, akkor itt bizony problémák lesznek.

A CD Projekt egy "valóra vált álom"-ként utalt Dance beszervezésére és náluk talán már csak mi örülünk jobban. A tegnapi The Witcher 3: Wild Hunt trailerre csak ez a hír rakhatta fel a koronát és emiatt egyre türelmetlenebbül várjuk 2014-et és The Witcher 3 megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)