Hirdetés

Xbox One X-en akár már most 60 fps-sel futtatható a The Witcher 3

|

Ugyan a készítők még nem adták ki a The Witcher 3: Wild Hunt az Xbox One X-re szánt frissítését, egy kis trükközéssel és bizonyos lemondásokkal már most 60 fps-sel játszhatunk az erősebb Xboxon.

Hirdetés

Valamikor az év végéig a CD Projekt RED kiadja a hivatalos frissítést is, amivel 4K-s felbontást és még néhány grafikai opciót kap majd a Witcher 3: Wild Hunt Xbox One-on. Olyan opcióról viszont eddig nem volt szó, amivel 60 fps mellett játszhatnánk a szerepjátékkal. Egy kis ügyeskedéssel viszont ezt már most elérhetjük a Microsoft erősebb gépén.

Hirdetés

Amint NX Gamer felfedezte, a The Witcher 3: Wild Huntba a 2015-ös megjelenésekor még nem került beépítésre a 30 fps-es korlát. Emiatt ha mindenféle frissítés nélkül indítjuk el a játék lemezes változatát, az Xbox One X-en másodpercenként 60 képkockát renderelhetünk Geralt kalandjaiból. Ez persze komolyabb hátrányokkal is jár, például a játékot 900p-s felbontásról skálázza fel a konzol a Full HD szabványra, illetve természetesen minden, a megjelenés után kiadott hibajavításról és plusz tartalomról lemaradunk.

Aki tud várni, az hamarosan megkapja a tökéletes élményt.

Ahogy a fenti videóban is láthatjátok, a 60 fps-t még az Xbox One X sem tudja minden helyszínen tartani, de ettől függetlenül érdekes technikai apróság a patchek nélkül elért teljesítmény. Ugyan ez látszólag nem lesz opció a Witcher 3 esetében sem, valószínűleg sok konzolos gamer örülne, ha több játék adná meg neki a lehetőséget, hogy válasszon a nagyobb képminőség és a jobb teljesítmény között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)