Hirdetés

The Witcher 4 - a CD Projekt RED szerint biztosan lesz folytatás

|

A The Witcher 3: Wild Hunt stúdiójának feje szerint nem lenne tisztességes a játékosokkal szemben, ha nem készítenék el a negyedik részt.

Hirdetés

Mint tudjuk, a The Witcher 3: Wild Hunt-tal véget ért Ríviai Geralt története, ez viszont korántsem jelenti azt, hogy a széria is bezárná kapuit - erősítette meg a CD Projekt RED. 

A stúdió vezérigazgatója, Adam Kicinski a TVN24 BiS-nek a következőket nyilatkozta a negyedik Witcher lehetőségéről: "Még túl korai erről beszélni, de nem feledkeztünk meg a brandről. Nem lenne fair a rajongókkal szemben. Sok-sok éve dolgozunk ezen az univerzumon és nem gondolom, hogy most fogjuk abbahagyni." Korábban egyébként a csapat azt sem zárta ki, hogy Geralt egy kisebb szerepeben visszatérjen

A The Witcher 3: Wild Hunt augusztusban már hat millió példányban talált gazdára és bele sem merünk gondolni, hogy azóta hol tartanak az eladások, így a CD Projekt RED-nek minden oka megvan a folytatásra és a rendkívül gazdag történetet figyelembe véve lehetősége is. Ott van például Ciri ugyebár, de akár egy teljesen új karaktert is felvonultathatnak. Persze előtte még ott van a Cyberpunk 2077 befejezése, szóval egyhamar nem számíthatunk az újabb részre. 

Ti mit látnátok legszívesebben a The Witcher 4-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)