Hirdetés

Lehet, hogy készül egy új The Witcher játék, de biztosan nem The Witcher 4 lesz a címe

|

Még természetesen nem szolgált konkrétumokkal a CD Projekt Red csapata, de egy bennfentes szerint egyértelmű, hogy nem a trilógiát folytatná az esetleges új The Witcher játék.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a CD Projekt Red csapata nem kizárólag az impozáns Cyberpunk 2077-en dolgozik, hanem akad azért még más is a tarsolyukban. Továbbra sem erősítették meg, hogy az úgyszintén készülő játék tényleg egy új The Witcher epizód lenne, de azért egyre több jel mutat arra, hogy nem szeretnék végleg elengedni ezt a népszer fantasy világot. 

Hirdetés

Bankier.pl-nek adott interjújában most Adam Kiciński, a cég ügyvezető igazgatója mesélt kicsit arról, hogy a Cyberpunk 2077-tel szimultán egy másik játékot is fejleszt a csapat, ugyanakkor hangsúlyozta, messze nem jár még ott ez a projekt, hogy esetleg leleplezhessék - valamint nyilván a figyelmet sem szeretnék elvonni a Cyberpunkról. Az említett interjú utolsó kérdése nem finomkodott, simán belekérdeztek abba, hogy a CD Projekt Red fontolgatja-e a The Witcher 4 elkészítését. Kiciński válaszában nyomatékosította, hogy az első 3 The Witcher játék végig trilógiaként készült, szóval nem lehet egyszerűen The Witcher 4-nek nevezni a folytatást. Külön kitért viszont arra, hogy a jövőben is mindenképpen bővíteni szeretnék az általuk építgetett Witcher univerzumot, semmiképp sem intettek végleges búcsút ennek az világnak. 

Összegezve tehát készül egy játék, amiről egyelőre semmit sem árulnak el, és újabb The Witcher epizódra is számíthatunk majd egyszer, ami semmiképp sem egy számozott folytatás lesz. Lehetséges lenne, hogy beigazolódik a rajongók álma, és tényleg egy olyan The Witcher játékon dolgoznak már most a lengyelek, aminek Ciri lesz a főszereplője? Ti mit tippeltek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)