Hirdetés

The Witcher - Elérhető az Enhanced Edition

|

A hosszú ideje készülő The Witcher: Enhanced Edition a mai napon végre megjelent, illetve letölthetővé vált.

Hirdetés

A CD Projekt Red hosszú ideje ígéri a tavalyi év egyik legjobb RPG-jének feltuningolt, feljavított, kipofozott, újraszinkronizált, egyéb finomságokkal ellátott változatát. Nos, végre elérkezett a nagy nap, és megérkezett az Enhanced Edition. Mint az a szemfüleseknek bizonyára feltűnt, általában nem szoktunk egy játék megjelenéséről hírben beszámolni, azonban a jelenlegi rendhagyó helyzet, hiszen az eredeti változat tulajdonosai ingyenesen letölthetik az Enhanced Editiont a hivatalos honlapról. Szóval aki tavaly bevásárolt Witcherből, az gyorsan regisztrálja a játékot (ehhez először telepíteni kell, ha valakinek ez - hozzám hasonlóan - elkerülte volna a figyelmét korábban), majd szaladjon erre a linkre és kövesse az utasításokat! Illetve annyira nem fontos sietni, mert úgy látom, hogy a honlap jelenleg roskadozik a terhelés alatt, de előbb-utóbb csak lecseng az első hullám.

the-witcher.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)