Hirdetés

The Witcher Enhanced - A tökéletesedés útján

|

Ami az ukránoknak a S.T.A.L.K.E.R., az a lengyeleknek a Witcher. A lengyel játékipar aktuális csúcsa még jobb lett.

Hirdetés

Néhány hónap még, és egy éves lesz a Witcher. A nálunk magyar szinkronnal megjelent RPG népszerűsége máig töretlen, s a siker ellenére sem ülnek tétlenül a babérokon, hanem tovább pofozgatják gyermeküket. A hibák kijavításán túl drasztikusan redukálták a sokat szidalmazott töltési idő hosszát, a korábbinál is szebbé varázsolták a grafikát, hozzácsaptak még néhány órányi plusz kalandot, kipótolták az idő- és pénzhiány miatt megvagdosott dialógusokat, hangyányit változtattak az inventory-n, (most már inkább lehet felhasználóbarát jelzővel illetni), s mindehhez hozzácsaptak még egy küldetésszerkesztőt.

The Witcher - 128. kép The Witcher - 127. kép The Witcher - 126. kép The Witcher - 125. kép



Ha még azt is hozzátesszük, hogy mindezt ingyen letölthetik az eredeti játék megvásárlói, akkor már illik olyan Roger Moore-osan felvonni szemöldökünket.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)