Hirdetés

The Witcher Enhanced Edition - 1.5-ös frissítés közeleg

|

A népszerű The Witcher legújabb frissítése további tartalmakat és a DRM kiiktatását ígéri.

Hirdetés

Az utóbbi időszak egyik legjobban sikerült szerepjátékát üdvözölhettük a The Witcher képében, ami az egy évvel később megjelent javított és bővített változat (The Witcher Enhanced Edition) révén újabb lépést tett a tökéletesség felé vezető ösvényen.



A CD Projekt az E3 alatt jelentette be, hogy már nem kell sokat várni (elvileg csak napok kérdése) a legújabb frissítésre. Az 1.5-ös verziószámot viselő tapasz az összes létező kiadással kompatibilis, tehát még a megjelenés előtt álló, csak az észak-amerikai piacra szánt The Witcher Enhanced Edition Director's Cut-tal is.



Az 1.5-ös patch nem kevesebb, mint öt új, rajongók által készített kalandot tartalmaz, viszont legalább ilyen fontos, hogy telepítését követően a DRM-ből fakadó esetleges kellemetlenségeknek búcsút inthetünk. Szintén pozitív fogadtatásra találhat az is, hogy frissítés után többé nem kell a játék korongját terhelésnek kitennünk, ha Geralt kalandjaiban szeretnénk elmélyedni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)