Hirdetés

Már Switchen is folytathatjuk PC-s kalandunkat a The Witcher III: Wild Huntban

|

Frissült a CD Projekt Red sikerjátékának switches verziója, így picit könnyebbé vált a szörnyvadászat a hibrid masinán.

Hirdetés

Tavaly végre elszakadhattunk az otthoni monitorok, kontrollerek és tévék elől Geralttal, amikor Nintendo Switch-re is elérhetővé vált az elmúlt évtized egyik legjobb játéka, és ugyan nem lett hibátlan a port, azért egész korrektre sikeredett a The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition, ami az alapjáték mellett tartalmazta az összes kisebb-nagyobb DLC-t is. Nemrég pedig egy elég hasznos funkcióval bővült a játék ezen változata.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a 3.6-os frissítés a Complete Editionhöz, aminek köszönhetően steames és GOG-os mentéseink teljesen kompatibilissá váltak a játék switches verziójával. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy simán átpakolhatjuk a PC-n megkezdett kalandunkat a Nintendo hibrid konzoljára, így például utazás közben sem kell már szüneteltetnünk a mókát. Nem, direkt nem írtunk iskolát és munkahelyet. Szigorúan utazás, rendben?

A Switcheken használható mentéseken felül a patch hozott még néhány új grafikai beállítást, kijavított jó pár hibát, valamint némileg optimalizálta is a játék teljesítményét. Egyszóval csiszoltabbá vált a Complete Edition által nyújtott élmény, tehát érdemes lehet ismét elővenni Switchen a CD Projekt Red alkotását. Az újdonságok teljes listáját itt találjátok.

Ti kipróbáltátok már a játékot a Nintendo konzolján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)