Hirdetés

Még sosem játszottak ennyien Steamen a The Witcher III: Wild Hunttal

|

Újabb rekordot sikerült beállítania a CD Projekt Red játékának a Steamen, és ebben nagy szerepe lehetett a Netflix Vaják sorozatának.

Hirdetés

Mostanában ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés az Andrzej Sapkowski által megalkotott fantasyvilág iránt, és ismét előkerült a CD Projekt Red játéksorozata. Érthető módon a legtöbben a harmadik részbe kóstoltak bele, aminek az lett az eredménye, hogy nemrég megint rekordot döntött a 2015-ös játék.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a Steam Charts adatai alapján rögtön az év elején, egészen pontosan január 1-jén volt egy olyan pillanat, amikor egyszerre 101,930 játékos kalandozott a The Witcher III: Wild Huntban a Steamen. Ezzel új mérföldkövet sikerült elérnie a játéknak az egyidejűleg online lévő játékosok tekintetében, ami azért is nagy szó, mert még a megjelenéskor sem tapasztalhattunk ekkora tolongást. A játék emellett GOG-on is elérhető, de a GOG-os számokat nem ismerjük.

Nagy valószínűséggel a Netflix Vaják sorozata miatt döntöttek úgy sokan, hogy újból előveszik Geralt kalandjait, de bizonyára sokan vannak azok is, akik eddig csak a Lauren Hissrich stábjának tolmácsolásában találkoztak Sapkowski sötét és szörnyekkel teli világával, ezért most kóstolnak bele először a CD Projekt Red zseniális játéksorozatába. Bárhogy is legyen, mi örülünk, hogy ismét reflektorfénybe kerültek a Witcher játékok, és reméljük, hasonló tendencia lesz megfigyelhető a könyvek tekintetében is, mert olvasni jó. Olvassatok ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)